Kuinka määritellä kohdeyleisösi 5 helpossa vaiheessa!

Oman teknologiayrityksen pyörittäminen voi olla uskomaton kokemus, ja se on varmasti parempi kuin Miehelle työskentely! Mutta yksi yleisimmistä uusien teknologiayritysten kokemista esteistä on itse asiassa määrittää, kuka heidän kohdeyleisönsä sattuu olemaan. Ilman hyvää ymmärrystä siitä, keitä nämä kaverit ovat ja mistä he pitävät, voi olla melkein mahdotonta räätälöidä markkinointikampanjaasi tehokkaasti. Tunnistamalla tämän ryhmän alusta alkaen voit säästää aikaa ja resursseja ymmärtämällä heidän etunsa tehokkaasti. Jatketaan siis ajamista ja mietitään, kuinka saat tämän väestörakenteen näkyvillesi ja nurkkaan.
Liiketoiminnan suunnittelu
Palaa alkuun ja katso liiketoimintasuunnitelmaasi. Tässä olisi jo pitänyt tarkastella, kuinka pyrit vastaamaan yleisösi tarpeisiin. Jos tämä tärkeä ainesosa puuttuu, ehkä nyt on aika palata perusasioihin? Tarkastele siis tuotteitasi tai palveluitasi tarkasti ja mieti sitten ongelmaa, jonka ne pystyvät ratkaisemaan. Ketkä ovat siis ihmiset, jotka todella tarvitsevat näiden ongelmien ratkaisua? Ja lisäksi, kuinka voit tavoittaa heidät parhaalla mahdollisella tavalla? Näet, ettet tiedä, minkä markkina-aukon brändisi voi tosiasiassa täyttää, sinulla ei ole mahdollisuutta päästä teknologian käynnistykseen.
Aloita tutkimus nyt!
Kun sinulla on hyvä käsitys markkinaraosta, johon tuotteesi tai palvelusi sopii, ja sitten on aika katsoa asiakkaita, jotka tarvitsevat tätä ratkaisua. Joten sinun on katsottava itse markkinoita ja tarkasteltava omia tuotteitasi tai palveluitasi vastaavia tuotteita. Vaikka brändisi saattaa tarjota jotain hieman erilaista, voit yleensä löytää riittävän läheisen esimerkin.
Asiakasprofiili
Voit helposti selvittää, kuka tyypillinen asiakas voi olla katsomalla vastaavien merkkien jo tekemiä markkinatutkimuksia. Aloita etsiminen sosiaalisen median, sähköpostiluettelosi ja verkon avulla. Kysy näiltä ihmisiltä tarkalleen, mistä he pitävät tästä samankaltaisesta tuotteesta, ja selvitä myös, mitä heidän mielestään puuttuu. Nämä tiedot auttavat sinua ymmärtämään tarkalleen, mitä tarvitaan tämän väestörakenteen rauhoittamiseen. Ja tässä vaiheessa saatat joutua säätämään voittamaasi palvelua tai tuotetta, jotta voit vain taata ratkaisun heidän tarpeisiinsa. Jos esimerkiksi etsit Kitchener Coach Mini Coach -koulubussivuokrauksen markkinoita, sinun on alettava tutkia, mistä nämä kaverit pitävät ja mistä he eivät pidä nykyisessä palveluntarjoajassaan.
Selvitä missä he ovat
Kun olet löytänyt yleisösi, sinun on nyt lähdettävä hakemaan heidät! Tämä ei ole niin vaikeaa kuin miltä kuulostaa, mutta se vaatii varmasti vakavaa ajattelua ja vaivaa. Tutustu sosiaalisen median sivustoihin, käytä sähköpostiyhteystietojasi ja yritä saada heidät kiinni tarkalleen missä he viettävät aikaa. Löydät tavan tehdä tämä, kunhan tiedät, keitä he ovat – Happy Hunting!