Näin pääset kuntoon kotisi ympärillä ja miten saat kiinteistösi kuntoon

Muotoon pääseminen on kovaa työtä, sillä tiedät hyvin, jos olet koskaan yrittänyt tehdä sitä. Säännöllinen harjoittelu vaatii parhaimmillaan aikaa ja vaivaa, ja siksi on melko vaikeaa pysyä sitoutuneena, kun sinulla on ollut rankka työpäivä, kun tunnet olosi heikoksi tai kun et saanut paljon unta.
Todennäköisesti olet sitten jossain vaiheessa toivonut, että kaikki voisi olla hieman helpompaa – että olisi olemassa tapa harjoitella, joka oli hauskempaa ja vähemmän työtä tai joka oli ainakin kätevämpi. Kuvittele, voisitko harjoitella ilman, että sinun pitäisi ajaa kuntosalille tai ilman, että sinun tarvitsee etsiä vaihtovaatteita.
On olemassa tapa – se edellyttää vain, että tiedät kuinka harjoitella tehokkaasti ja tehdä kotisi suotuisaksi harjoitteluun.
Kotikuntosali
Ensimmäinen asia, jonka voit tehdä tehdäksesi kotona harjoittelusta paljon helpompaa, on luoda kotikuntosali. Tämä tarkoittaa sitä, että valitset kodistasi huoneen ja käytät sitten aikaa ja vaivaa sen täyttämiseen harjoitusvälineillä, kuten penkkipunnerrustelineillä, käsipainotelineillä ja kaikella muulla, jota luulet käyttäväsi siellä. Näin sinulla on kaikki välineet, joita tarvitset lihasten rakentamiseen kotona, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse mennä ulos kylmään, sinun ei tarvitse ajaa minnekään, eikä sinun tarvitse huolehtia tuntemattomat näkevät sinut hikinen kuntosalipakkauksessasi. Se tarkoittaa myös sitä, että voit saada television katselemaan haluamallasi kanavalla, voit harjoitella tavoilla, jotka pidät houkuttelevammilla tavoilla (koska sinulla on omia laitteitasi) ja ettei sinun tarvitse koskaan jonottaa jotain. vapaa. Vaikka juoksisit vain kymmenen minuuttia ennen töihin lähtöä, siitä on paljon apua, ja se on erittäin helppoa, kun sinulla on kotiasennus.
Hauskoja asennuksia
Vaikka kotikuntosali voi tehdä treenaamisesta paljon maukkaampaa, se on silti lopulta kuntoilua eikä lopulta niin hauskaa. Joten jos haluat tehdä treenaamisesta nautinnollisempaa, sinun on mietittävä, millaisia hauskoja asioita voit käyttää kotonasi ja jotka tekevät harjoittelusta todella nautinnollisen.
Entä esimerkiksi kotiuima-allas? Kun kotiuima-allas ja oikeat uima-allaspalvelut varmistavat, että se todella pysyy mukavana, voit treenata roiskumalla omassa takapihassasi, mikä ei ole vain hauskaa, vaan myös erittäin rentouttavaa.
Harjoittelun ymmärtäminen
Tärkeää on kuitenkin ymmärtää, kuinka harjoitella, ja tietää, kuinka voit saada parhaat tulokset mahdollisimman lyhyessä ajassa. Haluatko laihtua? Sitten sinun täytyy tehdä CV:tä nopeaan tahtiin ja kannustaa kehoasi käyttämään rasvavarastojasi energiaksi. Paras tapa tehdä se nopeasti on “intervalliharjoittelu” – vuorotellen lyhyitä intensiivisen työn jaksoja lyhyiden suhteellisen rauhallisten jaksojen kanssa. Voit esimerkiksi “juoksua” huippunopeudella yhden minuutin, sitten hölkätä kolme ja toistaa. Tämä saattaa kehosi anaerobiseen tilaan nopeasti pakottaen sen etsimään energiaa muualta kuin verestäsi.
Lihaksen rakentamisen “avain” on niin sanottu “jännitysaika”. Jos haluat sävyttää tai bulkkia, tärkein tekijä on kuinka kauan käytät rasitusta painoa vastaan. Voit parantaa omaa suorituskykyäsi nopeammin kuin yksinkertaisesti hidastamalla harjoitusten nopeutta 5/5 poljinnopeudelle. Tee tämä suurella toistomäärällä ja voit viettää paljon vähemmän aikaa kokonaisnostossa tekemällä vähemmän sarjoja.
Ja jos sinua todella vaatii aikaa, voit jopa käyttää omaa kehoasi vastustukseen. Eikö sinulla ole käsipainoa käsillä? Vedä sitten käsivarttasi alas toisella kädelläsi ja voit luoda saman jännityksen ja samat tulokset – jopa kävellessäsi kauppaan!