Oletko nähnyt nämä 5 mielenkiintoista Android-huonekalusovellusta?

Jos olet sitä mieltä, että nykyinen talosi näyttää hieman tylsältä ja haluat kunnostaa sen kokonaan, upouusien huonekalujen ostaminen on yksi parhaista asioista, mitä voit tehdä. Siellä on paljon huonekaluliikkeitä, jotka voivat tarjota sinulle laadukkaita huonekaluja kohtuuhintaan, ja myös monia huonekalujen ostovinkkejä ja temppuja, joita voit myös hyödyntää. Jos olet liian kiireinen Internetin selaamiseen, tässä on 5 Android-huonekalusovellusta, joita voit tutkia odottaessasi bussia tai lounastauolla.
1. Uusimmat huonekalumallit. Tällä sovelluksella on 4 tähteä Google Playssa ja monia myönteisiä arvosteluja käyttäjiltä ympäri sanaa. Jos olet kiinnostunut suunnittelemaan omaa sisustusta käyttämällä erilaisia tyylikkäitä huonekaluja, sinun kannattaa kokeilla tätä sovellusta. Se on täysin ilmainen, erittäin helppokäyttöinen ja siinä on myös paljon moderneja huonekalutyylejä, jotka saattavat kiinnittää huomiosi. Kokeile tätä sovellusta ja ehkä saat inspiraatiota!
2. Huonekalut ja sisustussuunnittelu. Toinen hieno sovellus, jonka avulla voit suunnitella unelmiesi kodin, huonekalut ja sisustussuunnittelu tarjoaa kokoelman kuvia ja valokuvia huonekaluineen eri huoneisiin, kuten makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, toimistohuoneeseen, ruokasaliin ja niin edelleen. Kuvat ovat huippulaatuisia, sovellus on jo saanut positiivisen arvion monilta käyttäjiltä ympäri maailmaa, eikä sinun tarvitse maksaa rahaa asentaaksesi sen puhelimeen tai tablettiin.
3. Makuuhuoneen kalusteideoita. Kuten nimestä voi päätellä, tämän sovelluksen avulla voit täysin mukauttaa ja luoda täydellisen makuuhuoneen käyttämällä erilaisia tähän huoneeseen sopivia huonekaluja. Bedroom Furniture Ideas tarjoaa vinkkejä, ideoita, neuvoja ja paljon kuvia, joista toivottavasti saat inspiraatiota ja jotka voivat auttaa sinua tekemään parhaan mahdollisen päätöksen makuuhuonekalusteiden ostamisessa. Sovellus on myös täysin ilmainen ja käyttäjäystävällinen!
4. Harveys Furniture Viewer. Jos haluat kattavan sovelluksen, joka tarjoaa runsaasti huonekaluvinkkejä ja kuvia, älä etsi enää. Harveys Furniture viewer voi antaa sinulle mielenkiintoisia neuvoja kotisi huonekaluja ostaessasi ja sen avulla voit myös nähdä runsaasti kuvia ja kuvia eri huonekalujen kanssa. Voit jopa nähdä tarkemmin esiteltyjen tuotteiden hinnoista ja myös selvittää, missä on lähin myymälä, joka toimittaa valitsemiasi huonekaluja.
5. Krini-huonekalut. Sinun ei pitäisi alkaa ostaa huonekaluja ennen kuin olet tarkistanut tämän upean sovelluksen. Krini Furniture tarjoaa laadukkaita kuvia eri huoneisiin sopivista huonekaluista. Sen lisäksi, että näkemäsi kalusteet ovat eri värejä ja tekstuureja, voit myös nähdä niistä lisätietoja sekä oppia joukon hyödyllisiä huonekaluvinkkejä ja temppuja. Kaiken kaikkiaan tämä ilmainen sovellus tarjoaa laadukasta apua tehtäessä iso päätös sisäkalusteiden ostamisesta.